Na rakúskom letisku Schwechat zrušili dopoludnia 25 letov

NETKY.SK • 18 Január 2013, 13:31 • 2 min
Na rakúskom letisku Schwechat zrušili dopoludnia 25 letov

Na rakúskom letisku Schwechat zrušili dopoludnia 25 letov - Doprava Sneh spôsobil aj dnes meškania a výpadky letov na viedenskom letisku Schwechat. Do poludnia zrušili desať percent plánovaných letov - 25 z 232, povedal hovorca letiska Peter Kleemann pre

slovakia

left justify in out

img

Sneh spôsobil aj dnes meškania a výpadky letov na viedenskom letisku Schwechat. Do poludnia zrušili desať percent plánovaných letov - 25 z 232, povedal hovorca letiska Peter Kleemann pre agentúru APA. 

Väčšina výpadkov súvisela so štvrtkovými problémami spôsobenými hustým snežením, pre ktoré sa neuskutočnili asi dve tretiny letov. "Normálny stav ešte nenastal, predpokladáme však, že situácia sa normalizuje v priebehu dňa," uviedol Kleemann. Dodal, že napriek novému sneženiu je letisko plne funkčné.

Štvrtková obmedzená prevádzka trvala od 11.00 do 20.00 h. Kleemann pripustil, že veľa cestujúcich nahneval nedostatok informácií. "Je nám ľúto, ak mali cestujúci pocit, že sú nedostatočne informovaní. Z predchádzajúceho dňa si samozrejme vezmeme ponaučenie a kde bude potrebné zlepšenie, aj ho uskutočníme," konštatoval Kleemann.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies