Na R1 policajti zadržali muža, ktorý prevážal podozrivé látky

NETKY.SK • 10 Marec 2014, 14:41 • 2 min
Na R1 policajti zadržali muža, ktorý prevážal podozrivé látky

BANSKÁ BYSTRICA - Na rýchlostnej ceste R1 v Banskej Bystrici zadržali policajti v nedeľu (9.3.) vo večerných hodinách 33-ročného Banskobystričana, ktorý vo vozidle prevážal podozrivé látky.

slovakia

left justify in out

"Po jeho zadržaní bola vykonaná prehliadka osobného motorového vozidla, v ktorom bolo nájdené presne nezistené množstvo doposiaľ neznámej sušenej rastliny," informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková s tým, že zaistený materiál bol zaslaný na expertízne skúmanie za účelom zistenia jeho pôvodu a presného množstva. 
      

"Zaistených však bolo viac ako 600 gramov sušiny. V súvislosti s prípadom už začal vyšetrovateľ trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť. Bližšie informácie k prípadu poskytneme až po vyhodnotení expertízneho skúmania a následnom vykonaní ďalších procesných úkonov," dodala hovorkyňa. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies