Na Putinovu tlačovú konferenciu sa tento rok akreditovalo 1390 novinárov

NETKY.SK • 17 December 2015, 11:02 • 2 min
Na Putinovu tlačovú konferenciu sa tento rok akreditovalo 1390 novinárov

MOSKVA - Ruský prezident Vladimir Putin dnes v moskovskom Centre medzinárodného obchodu odpovedal na hodnotiacej tlačovej konferencii na otázky novinárov, ktorých sa tento rok na toto podujatie akreditovalo 1390.

slovakia

left justify in out

Ako informovali ruské tlačové agentúry, tlačová konferencia nie je časovo obmedzená. Vlani trvala tri hodiny a desať minút a Putin počas nej odpovedal na 50 otázok.

 

Predpokladá sa, že dnes bude veľkú pozornosť venovať zahraničnej politike. Prvá otázka však bola venovaná ekonomickej kríze - Putin uviedol, že ruská ekonomika prekonala krízu, "prinajmenšom jej vrchol".

 

Putin vysvetlil, že bol zaznamenaný mierny rast priemyselnej výroby, zlepšila sa aj situácia na pracovnom trhu, znížil sa zahraničný dlh i odliv kapitálu, pričom možno pozorovať zvýšenie záujmu zahraničných firiem investovať v Rusku. Podľa jeho slov vláda vedie zodpovednú finančnú politiku a kádrové zmeny nie sú nutné.

 

Ako sa už stalo zvykom, mnohí novinári sa snažia upútať pozornosť hovorcu Kremľa Dmitrija Medvedeva, aby im dal možnosť položiť otázku hlave štátu, preto si so sebou priniesli transparenty alebo hračky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies