Na psychiatrii došlo k trojnásobnej vražde, podozrivým zo zločinu je muž, ktorý sa tam pred tým liečil

NETKY.SK • 26 Máj 2017, 06:39 • 2 min
Na psychiatrii došlo k trojnásobnej vražde, podozrivým zo zločinu je muž, ktorý sa tam pred tým liečil

WUPPERTAL - Kriminalisti v nemeckej spolkovej krajine Severné Porýnie-Vestfálsko vyšetrujú trojnásobnú vraždu, ku ktorej došlo v stredu večer v sociálnoterapeutickom domove v meste Wuppertal.

slovakia

left justify in out

Doterajšie poznatky vyšetrovateľov naznačujú, že vraždu spáchal na mieste činu zadržaný 42-ročný muž, jeden z chovancov domova trpiaci psychickým ochorením. Jeho obete - traja muži vo veku 38, 52 a 63 rokov, ktorých páchateľ ubodal - žili takisto v domove.

 

Pôvodne kriminalisti podozrievali z činu aj ďalšieho muža; zakrátko však vyšlo najavo, že nemal s vraždami nič spoločného. Informoval o tom Západonemecký rozhlas (WDR). O ďalšom osude podozrivého, ktorého zatiaľ nebolo možné vypočuť, zrejme rozhodne odborný posudok z odboru psychiatrie.

 

V domove v mestskej časti Elberfeld žije okolo 30 osôb s ťažkými psychickými ochoreniami alebo poruchami, ako aj ľudia, ktorí sa liečia zo závislostí. Prevádzkovateľ zdôraznil, že nejde o kliniku, ale zariadenie, v ktorom má každý z klientov vlastnú izbu a k dispozícii starostlivosť psychológov, lekárov či duchovných.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies