Na prokuratúru doručili podanie ministra zdravotníctva Čisláka

NETKY.SK • 3 Február 2016, 14:58 • 2 min
Na prokuratúru doručili podanie ministra zdravotníctva Čisláka

BRATISLAVA – Na Generálnu prokuratúru (GP) SR dnes doručili podanie ministra zdravotníctva SR Viliama Čisláka (nominant Smeru-SD) pre šírenie poplašnej správy v súvislosti s vyjadreniami sestier o ohrození zdravotnej starostlivosti. TASR o tom informovala hovorkyňa Generálnej prokuratúry SR Andrea Predajňová.

slovakia

left justify in out

„Môžeme potvrdiť, že dnes 3. 2. 2016 bolo doručené na Generálnu prokuratúru Slovenskej republiky podanie ministra zdravotníctva. Podanie bude vybavené v súlade so zákonom,“ uviedla Predajňová pre TASR.

 

Čislák o podaní informoval v pondelok (1.2.). Nepáčili sa mu totiž tvrdenia sesterskej komory a odborov o ohrození starostlivosti pre vyše milión pacientov. Deklaroval, že zdravotná starostlivosť je zabezpečená.

 

"Podal som trestné oznámenie za šírenie poplašnej správy na všetkých tých, ktorí tieto správy v posledných piatich dňoch šírili," povedal v pondelok Čislák. Na ohrozenie starostlivosti upozornila ešte minulý týždeň viackrát šéfka sesterských odborov Monika Kavecká, trestné oznámenie spomína viaceré jej výroky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies