Na prokuratúru doručili dnes návrh na obžalobu exposlanca Daniela Lipšica

NETKY.SK • 25 Apríl 2017, 15:50 • 2 min
Na prokuratúru doručili dnes návrh na obžalobu exposlanca Daniela Lipšica

BRATISLAVA - Na Krajskú prokuratúru v Bratislave bol dnes doručený návrh na podanie obžaloby v kauze smrteľnej nehody, ktorú mal zapríčiniť exposlanec Daniel L.

slovakia

left justify in out

"V predmetnej trestnej veci bol dnes na Krajskú prokuratúru Bratislava doručený spisový materiál spolu s návrhom vyšetrovateľa na podanie obžaloby na obvineného JUDr. Daniela L.," uviedol dnes na otázku TASR hovorca Krajskej prokuratúry v Bratislave Michal Šúrek.

 

"Zatiaľ nedáme stanovisko k ďalšiemu postupu v tejto veci," povedala dnes pre TASR obhajkyňa Daniela L. a bývalá dlhoročná prokurátorka Generálnej prokuratúry SR Eva Mišíková.

 

Polícia ukončila vyšetrovanie dopravnej nehody bývalého poslanca Národnej rady SR Daniela L., pričom vyšetrovateľ mal podať návrh na obžalobu. Informoval o tom v pondelok 24. apríla portál tvnoviny.sk.

 

Podľa informácií, ktoré TV Markíza poskytla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková, vyšetrovateľ v pondelok spis odovzdal na príslušnú krajskú prokuratúru.

 

Daniel L. zrazil 72-ročného muža 19. septembra 2016 vo večerných hodinách na križovatke bratislavských ulíc Kutuzovova a Vajnorská. Bezprostredne po udalosti mu poskytol prvú pomoc. Podrobil sa skúške na alkohol, ktorá bola negatívna. Staršieho chodca potom previezli do nemocnice, kde zraneniam podľahol.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies