Na procese s Pistoriusom prvýkrát aj rodina obete

NETKY.SK • 11 Február 2014, 13:09 • 2 min
Na procese s Pistoriusom prvýkrát aj rodina obete

KAPSKÉ MESTO - Matka zosnulej modelky Reevy Steenkampovej a ďalší členovia jej rodiny sa zúčastnia na marcovom pojednávaní v prípade paralympijského šprintéra Oscara Pistoriusa, ktorého obvinili z úkladnej vraždy priateľky a neoprávneného držania strelnej zbrane.

slovakia

left justify in out

"Reevina matka June a ďalší rodinní príslušníci budú 3. marca na súde v Pretórii," uviedla Steenkampovej rodina v utorok prostredníctvom vyhlásenia k piatkovému prvému výročiu úmrtia modelky. Dosiaľ sa členovia rodiny nezúčastnili na súdnom konaní.

 

Juhoafričan 14. februára 2013 nadránom zastrelil modelku Reevu Steenkampovú cez zavreté dvere toalety svojho bytu. Odmieta oprávnenosť obvinení z úkladnej vraždy a tvrdí, že išlo o nešťastnú náhodu, keď priateľku považoval za vlamača. Pistoriusovi hrozí v prípade dokázania úkladnej vraždy trest odňatia slobody v rozpätí 15 rokov až doživotne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona