Na priecestí sa zrazil traktor s motorovým rušňom

NETKY.SK • 24 Máj 2014, 17:52 • 2 min
Na priecestí sa zrazil traktor s motorovým rušňom

BRATISLAVA - Na železničnom priecestí Maťovce - Veľké Kapušany v okrese Michalovce sa dnes zrazil motorový rušeň s traktorom. Pri dopravnej nehode sa ťažko zranil 50-ročný vodič traktora. Agentúru SITA o tom informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

slovakia

left justify in out

Traktorista nesledoval situáciu na ceste a nepresvedčil sa, či môže bezpečne prejsť cez železničné priecestie. Vošiel teda na rampovú koľaj, kde v tom čase išiel od Maťoviec motorový rušeň a vozidlá sa zrazili. Traktor po zrážke odhodilo na bok, kde sa ešte prevrátil, priblížila detaily dopravnej nehody Mésarová. Rušňovodičovi polícia na mieste dala fúkať, alkohol u neho nezistili. Zranenému traktoristovi nemohli na mieste vykonať dychovú skúšku, prípadný alkohol u neho budú zisťovať z krvi. Okrem traktoristu sa pri nehode nikto ďalší nezranil. Na traktore vznikla škoda 1 000 eur a na rušni 50 eur. "Okolnosti dopravnej nehody vyšetrujú michalovskí dopravní policajti a v tejto súvislosti začali trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví z nedbanlivosti" dodala Mésarová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies