Na Preteky šampiónov mieri aj Lorenzo z MotoGP

NETKY.SK • 11 August 2015, 13:23 • 2 min
Na Preteky šampiónov mieri aj Lorenzo z MotoGP

LONDÝN - Španielsky jazdec zo seriálu majstrovstiev sveta cestných motocyklov MotoGP Jorge Lorenzo je zatiaľ poslednou "veľkou rybou", ktorá by sa mala predstaviť na tradičných koncoročných Pretekoch šampiónov.

slovakia

left justify in out

Na podujatí sa predstaví z tejto sféry aj austrálska legenda Mick Doohan.


"V MotoGP prežívame momentálne vzrušujúcu sezónu a teším sa na vystúpenie na Pretekoch šampiónov, kde bude jazdiť viacero svetových mien. Som rád, že v poli bude aj Mick Doohan. Obaja sa budeme snažiť o čo najlepší výsledok. Chceli by sme všetkým pripomenúť, že aj motocyklisti vedia jazdiť na štyroch kolesách," povedal Lorenzo pre portál motorsport.com.


Dvadsaťosemročný rodák z Palmy jazdil na Pretekoch šampiónov už v roku 2012 v Bangkoku, v individuálnej súťaži nepostúpil zo základnej skupiny, ale v Pohári národov sa prebojoval do semifinále s legendou 24-hodinovky Le Mans Tomom Kristensenom.


Preteky šampiónov sa uskutočnia cez víkend 21. - 22. novembra na Olympijskom štadióne v Londýne. Účasť už prisľúbili piloti formuly 1 Sebastian Vettel s Danielom Ricciardom, ako aj bývalý jazdec rely Petter Solberg či obhajca vlaňajšieho prvenstva David Coulthard.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies