Na Preteky šampiónov mieri aj Button

NETKY.SK • 14 December 2016, 10:55 • 2 min
Na Preteky šampiónov mieri aj Button

MIAMI - Na prestížnych Pretekoch šampiónov, ktoré sa na budúci rok uskutočnia 21. - 22. januára v Miami na Floride, sa zúčastní aj bývalý jazdec formuly 1 Jenson Button.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný Brit bol súčasťou exhibície s niektorými skvelými pilotmi svetového motorizmu naposledy vlani. Najlepší výsledok dosiahol v edícii 2009, keď sa v individuálnej súťaži prebojoval do semifinále.

"Som nadšený, že si znovu zajazdím na Pretekoch šampiónov. Vždy to býva skvelá akcia so špeciálnou atmosférou. Bojujete proti najlepším pilotom z celého sveta, podujatie si užívame na trati aj mimo nej. Stretávame starých kamarátov zo všetkých možných motoristických odvetví. Najdôležitejšie je, aby sme pre fanúšikov pripravili skvelú šou," cituje Buttona portál motorsport.com.

Jenson Button nedávno odjazdil posledné preteky v efjednotke, na Pretekoch šampiónov sa k nemu pripojí aj ďalší veterán z tohto prostredia Felipe Massa a zo súčasných jazdcov Sebastian Vettel. Na akcii sa zúčastnia tiež David Coulthard, Juan Pablo Montoya, Kurt Busch či legenda pretekov 24 hodín Le Mans Tom Kristensen.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona