Na premiéru novej bondovky Skyfall prišla aj kráľovská rodina

NETKY.SK • 24 Október 2012, 08:28 • 2 min
Na premiéru novej bondovky Skyfall prišla aj kráľovská rodina

Na premiéru novej bondovky Skyfall prišla aj kráľovská rodina - Kultúra Kráľovská rodina prišla dať požehnanie 23. filmu o agentovi Jamesovi Bondovi s názvom Skyfall, ktorý mal dnes svetovú premiéru v londýnskej Royal Albert Hall.

slovakia

left justify in out

img

Kráľovská rodina prišla dať "požehnanie" 23. filmu o agentovi Jamesovi Bondovi s názvom Skyfall, ktorý mal dnes svetovú premiéru v londýnskej Royal Albert Hall.

Následník britského trónu princ Charles a jeho manželka Camilla, vojvodkyňa z Cornwallu, sa pridali k hviezdam a celebritám, ktoré prichádzali po červenom koberci k svetoznámej kruhovej londýnskej budove.

Britský herec Daniel Craig stelesňuje agenta v službách jej veličenstva už tretíkrát. Vyhlásil, že bolo preňho "mimoriadnou cťou" hrať Bonda 50 rokov od premiéry prvého filmu o agentovi 007.

"Je to skutočná pocta... nakrúcať film v tomto výnimočnom roku," povedal Craig, keď si podával ruku so stovkami fanúšikov.

Na otázku, či je nový film Skyfall "náležitou poctou" 50. výročiu bondoviek, Craig odpovedal: "Dúfam v to."

Herec s úsmevom spomenul "malú rolu", ktorú hral počas otváracieho ceremoniálu júlových letných olympijských hier v Londýne, keď na plochu štadióna "zoskočil padákom" spolu s kráľovnou.

Mať na premiére aj členov kráľovskej rodiny je "čerešničkou na torte", dodal Craig.

Skyfall sa začne premietať v britských kinách v piatok 26. októbra.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies