Na pražskom letisku si môžete pred odletom zahrať na piane

NETKY.SK • 17 Január 2014, 11:47 • 2 min
Na pražskom letisku si môžete pred odletom zahrať na piane

PRAHA - Cestujúci na pražskom Letisku Václava Havla si odteraz môžu krátiť chvíle pred odletom hrou na piano, ktoré je umiestnené v Termináli 2 priamo nad letiskovou plochou. Ide o nový prírastok projektu Piána na ulici kaviarnika Ondreja Kobza, informoval dnes portál iDNES.cz.

slovakia

left justify in out

"Len ma to tak napadlo. A ono to ide," usmieval sa Kobza pri štvrtkovej inštalácii piana. Nástroj podľa iDNES.cz okamžite vzbudil záujem okoloidúcich. Ako prvý si zaň po ladičovi sadol holandský študent, ktorý sa s kamarátmi vracal domov. 

Piána sa v uliciach Prahy začali objavovať vlani v auguste. Projekt sa postupne rozšíril aj do Olomouca, Ostravy, Brna, Hradca Králové a Pardubíc. 

Veľkú popularitu získalo video zverejnené na portáli YouTube, v ktorom na pražskom Palachovom námestí hrá na piane dopravný policajt v uniforme.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona