Na povinnosť nových subjektov používať registračné pokladnice zareagoval Telekom

NETKY.SK • 25 Február 2015, 12:21 • 2 min
Na povinnosť nových subjektov používať registračné pokladnice zareagoval Telekom

BRATISLAVA - Od 1. apríla tohto roka sa v zmysle novely zákona rozšíril okruh subjektov, ktorým vznikla povinnosť používať elektronickú registračnú pokladnicu. Okrem iných sa povinnosť týka aj lekárov.

slovakia

left justify in out

Na túto skutočnosť ako prvý z telekomunikačných operátorov zareagoval Telekom, ktorý svoje portfólio rozširuje o inteligentné registračné pokladnice. Ako uviedli dnes v Bratislave na stretnutí s novinármi predstavitelia Telekomu, ide o komplexné riešenie v jednom balíku a navyše bez vstupnej investície.

V rámci služby Smart POS dostane zákazník registračnú pokladnicu alebo fiškálnu tlačiareň na mesačný paušál, teda bez potreby vstupnej investície. Podnikatelia si náklady na zaobstaranie, prevádzku a servis registračných pokladníc môžu rozložiť na dlhšie obdobie.

 

V mesačnom poplatku za službu Smart POS sú zahrnuté aj všetky potrebné licencie, prvotné nahratie tovarových položiek, úvodné školenie, servis a technická podpora. Ku všetkým zariadeniam zákazník získa aj SIM kartu pre potrebu online pripojenia, ktoré bude v blízkej budúcnosti vyžadovať legislatíva.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies