Na post trénera Pacos de Ferreira sa vracia Calisto

NETKY.SK • 30 Október 2013, 11:44 • 2 min
Na post trénera Pacos de Ferreira sa vracia Calisto

LISABON - Futbalistov posledného tímu najvyššej portugalskej súťaže Pacos de Ferreira bude ťahať z dna tabuľky Henrique Calisto.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatročný tréner strieda na lavičke v pondelok odvolaného Costinhu. Bývalý portugalský reprezentant skončil po pondelňajšej prehre s Vitóriou Guimaraes (1:3), šiestou v ôsmich stretnutiach tejto sezóny. Tím má len štyri body, zvíťazil v jedinom stretnutí - 28. septembra na ihrisku Marítima. Tridsaťosemročný Costinha pôsobil v klube, ktorý v minulej sezóne senzačne obsadil tretiu pozíciu v ligovom pelotóne, od júna tohto roka.

Calisto je na portugalskej scéne známe meno, trénoval aj kluby vo Vietname, Thajsku či Angole. Má za sebou dve obdobia na lavičke vietnamskej reprezentácie. Pacos de Ferreira viedol počas svojej kariéry už tri razy, naposledy v roku 2012. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona