Na post starostu bratislavskej Dúbravky kandiduje Zaťovič

NETKY.SK • 15 August 2014, 10:25 • 2 min
Na post starostu bratislavskej Dúbravky kandiduje Zaťovič

BRATISLAVA - Na post starostu bratislavskej Dúbravky bude kandidovať súčasný podpredseda Bratislavského samosprávneho kraja Martin Zaťovič (SDKÚ-DS).

slovakia

left justify in out

Informovala o tom tlačová služba SDKÚ-DS s tým, že Dúbravka sa stala prvou bratislavskou mestskou časťou, v ktorej sa podarilo sformovať širokú stredo-pravú koalíciu do komunálnych volieb (SDKÚ-DS, KDH, SaS, NOVA, Most-Híd a OKS).

 

Zástupcovia strán už podpísali koaličnú dohodu o podpore Zaťoviča. "V Dúbravke žijem od narodenia, navštevoval som tu jasle, škôlku, základnú školu, gymnázium a od roku 1994 som učiteľom na gymnáziu Bilíkova. Dúbravka potrebuje zmenu a ja ju chcem spolu s poslancami presadiť. Naším spoločným cieľom je, aby v Dúbravke bola moderná, efektívna a transparentná samospráva, ktorá koná pre občanov," informoval Zaťovič s tým, že by radi vyriešili otázku Domu kultúry, vytvorili lepšie podmienky pre športovanie a voľný čas mládeže, zvýšili kvalitu, adresnosť a dostupnosť sociálnych služieb pre občanov. 

 

Stredo-pravá koalícia strán SDKÚ-DS, KHD, SaS, NOVA, Most- Híd a OKS ponúka pre Dúbravku tiež spoločnú kandidátku na poslancov miestneho zastupiteľstva.

 

Kandidát na starostu Dúbravky Martin Zaťovič si spolu s kandidátmi na poslancov želá, aby sa táto široká koalícia strán stala vzorom pre ďalšie bratislavské mestské časti. "Spolupráca má byť na prvom mieste. Len tak môžu zvolení poslanci a starosta presadiť riešenia, po ktorých ľudia volajú. Táto koaličná dohoda je otvorená aj ďalším stredo-pravým stranám. Stále sa k nám môžu pridať," uviedol Zaťovič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies