Na poslednú chvíľu: Karla Gotta operovali v hodine dvanástej

NETKY.SK • 29 Október 2015, 14:02 • 2 min
Na poslednú chvíľu: Karla Gotta operovali v hodine dvanástej

PRAHA – Najúspešnejší a najznámejší český spevák Karel Gott (76) momentálne leží po operácii v pražskom Inštitúte klinickej a experimentálnej medicíny (IKEM). Podľa českého denníka Blesk vďačí za život náhode.

slovakia

left justify in out

Božský Kája mal už v minulosti problémy so srdcom, konkrétne s arytmiou. Lekári mu odporúčali, aby zvoľnil tempo, avšak spevák neposlúchol „Cez víkend mu nebolo dobre, ale neprikladal tomu žiadnu dôležitosť! V utorok potom Karla postihla silná srdcová slabosť,“ povedal pre Blesk zdroj z rodiny Gottových.

 

V osudný deň sa Gott chystal na odchod do Brna, kde mal naplánované vystúpenie s Evou Pilarovou. Keď prišla domov Gottova manželka Ivana (39) našla svojho manžela celého bledého. „Mal hlavu sklopenú na hrudi, veľmi kašlal a dusil a. Bol bledý. Vraj hneď vedela, že je zle,“ povedala pre Blesk jedna z Gottových kolegýň.

 

Ako je na tom Karel Gott po operácii srdca?

 

 

 

Milí Karlovi příznivci, manžel včera v poledne podstoupil operaci, jeho stav je stabilizovaný a pooperační průběh je bez...

Posted by Karel Gott on Wednesday, October 28, 2015

 

Karla Gotta hospializovali v IKEM-e v utorok po zhoršení zdravotného stavu následne podstúpil celý rad vyšetrení, po ktorých padlo rozhodnutie realizovať operáciu miniinvazívnou metódou. Pôvodne sa Karel Gott mal kardiochirurgickému zákroku podrobiť na sklonku novembra, jeho zdravotný stav si však v utorok vyžiadal neodkladnú operáciu.

 

Podľa informácií internetového vydania denníka Blesk bol život jedného z najobľúbenejších umelcov bývalého Československa i oboch jeho nástupníckych štátov ohrozený hneď z dvoch príčin. Spevák mal nielen problémy so zúženou srdcovou chlopňou, ktoré si vyžiadali chirurgický zákrok, ale bol navyše aj značne dehydrovaný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies