Na Pohodu prídu Tricot, Lola Marsh aj Seward

NETKY.SK • 28 Marec 2015, 18:21 • 2 min
Na Pohodu prídu Tricot, Lola Marsh aj Seward

BRATISLAVA - Na 19. ročník multižánrového festivalu Bažant Pohoda sa po roku vrátia traja interpreti, ktorí podľa organizátorov patrili vlani medzi najzaujímavejšie objavy. Ide o japonskú rockovú kapelu Tricot, ktorá minulý rok na podujatí vystúpila dva razy, ďalej prídu aj izraelské zoskupenie Lola Marsh a formácia Seward z Barcelony.

slovakia

left justify in out

Účasť na festivale, ktorý sa bude konať od 9. do 11. júla na letisku v Trenčíne, už skôr potvrdili aj Björk, Die Antwoord, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Einstürzende Neubauten, A-Trak, Roni Size Reprazent, CocoRosie, Kaytranada, Young Fathers, Eagles of Death Metal, Beardyman, Tom Vek, Tiken Jah Fakoly, Ibeyi, Les Ambassadeurs, Of Montreal, Turbowolf, Irie Révoltés, Heymoonshaker, Kate Tempest, Omar Souleyman, Koven, Too Many Zooz, RL Grime, Dyse, Fat White Family, Hybrid Minds, Fufanu, Kuenta i Tambu, Acollective, Darkstar, Damian Lazarus & The Ancient Moons, Off!, Mourn, Monikino Kino, Dakh Daughters, Erotic Market, Ghostigital, Bo Ningen, Pearls Negras, Anton Maskeliade, Vlasta Popić a Repetitor.


Posledná menovaná zostava sa predstaví aj v rámci klubových koncertov, ktoré sa pod hlavičkou Pohody budú konať 31. marca v Brezne, 1. apríla v Banskej Bystrici a o deň neskôr v Brne. Program ponúkne aj premietanie filmu Pohoda 2014, diskusie s režisérkou Petrou Všelichovou a zakladateľom festivalu Michalom Kaščákom, vystúpi aj DJ Drappenmadchenfeller.


Oddnes do 5. apríla si tiež držitelia kariet ITIC, ISIC a EURO<26 môžu zakúpiť vstupenky na Bažant Pohodu 2015 so zľavou desať eur. Do predaja dali celkovo 222 lístkov za zvýhodnenú cenu 79 eur. Tie si možno zaobstarať len prostredníctvom služby Hometicket. Zľava sa prejaví po zadaní čísla platného preukazu, pričom na jeden preukaz je možné zakúpiť maximálne dve vstupenky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies