Na Pohodu prídu Milan Lasica & Bratislava Hot Serenaders

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 12:40 • 2 min
Na Pohodu prídu Milan Lasica & Bratislava Hot Serenaders

BRATISLAVA - Na 20. ročníku multižánrového festivalu Pohoda sa predstaví aj slovenské zoskupenie Bratislava Hot Serenaders spolu s Milanom Lasicom. Organizátori podujatia o tom informovali dnes prostredníctvom oficiálnej webstránky www.pohodafestival.sk.

slovakia

left justify in out

Orchester Bratislava Hot Serenaders vznikol v roku 1992 a inšpiruje sa najmä džezovou hudbou z 20. a 30. rokov minulého storočia. Skupina pod vedením Juraja Bartoša má na konte nahrávky ako Prvé rendez-vous (1998), Cotton Club Stomp (2003), The Broken Record (2006) a Take It Easy (2008). S Milanom Lasicom nahrali albumy venované Františkovi Krištofovi Veselému Ja som optimista (2001) a Celý svet sa mračí (2002). Výber z oboch CD poslúžil k nahratiu prvého slovenského hudobného DVD Milan Lasica & Bratislava Hot Serenaders (2003). V roku 2011 im vyšiel album Keď zastal čas, na ktorom opäť spolupracovali s Lasicom. Predvlani vydali album Lonely Melody.

 

Jubilejný ročník Pohody sa bude konať od 7. do 9. júla na letisku v Trenčíne. Účasť na festivale už skôr potvrdili The Prodigy, Sigur Rós, PJ Harvey, James Blake, Flying Lotus, Parov Stelar, The Vaccines, Nina Kraviz, Gogol Bordello, Savages, Odesza, Ernest Ranglin & friends, Nederlands Dans Theater II, Polica, Spor, Easy Star All-Stars, Monsieur Periné, Saul Williams, Dub Pistols, Thundercat, Lola Marsh, Public Service Broadcasting, Vaults, Astronautalis, Hollie Cook, Chicks on Speed, Anna Meredith, Ester Rada, Digital 21 + Stefan Olsdal, My Baby, Alex Vargas, Bazzookas, Honeyblood, HO99O9, The Moonlandingz, Eagulls, Kiran Leonard, Max Jury, Mbongwana Star, Xenia Rubinos, Sonido Gallo Negro, Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?, K-X-P, Ash Koosha, Hańba!, Oratnitza, It’s Everyone Else, The Ills, Max Bazowski, Bulp, Núku, Rafo & Pure, Saténové Ruky, Billy Barman a The Tap Tap.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies