Na Pohodu príde aj duo Heymoonshaker

NETKY.SK • 2 Február 2015, 11:26 • 2 min
Na Pohodu príde aj duo Heymoonshaker

BRATISLAVA - Na 19. ročníku multižánrového festivalu Bažant Pohoda, ktorý sa uskutoční od 9. do 11. júla na letisku v Trenčíne, vystúpi aj britské duo Heymoonshaker.

slovakia

left justify in out

Spevák a gitarista Andy Balcon a beatboxer Dave Crowe sa stretli v roku 2009 ako pouliční hudobníci na Novom Zélande. Neskôr spolu začali vystupovať vo Švédsku či Francúzsku a predstavili sa aj na britskom festivale Glastonbury, maďarskom Szigete či nemeckom Fusione. V marci 2013 vydali debutové EP Shakerism a v októbri potom ponúkli reedíciu Shakerism (Definitive Edition). Formácia by sa mala ukázať aj na festivale Colours of Ostrava, ktorý sa bude konať od 16. do 19. júla v areáli Dolných Vítkovic.

 

Účasť na Pohode už potvrdili aj Tiken Jah Fakoly, Roni Size Reprazent, Eagles of Death Metal, Young Fathers, Too Many Zooz, Les Ambassadeurs, Erotic Market, Fufanu, Bo Ningen, Kuenta i Tambu, Dyse, Monikino Kino, Vlasta Popić, Off! a Repetitor. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies