Na Pohodu príde aj anglická speváčka Hollie Cook

NETKY.SK • 1 Marec 2016, 12:26 • 2 min
Na Pohodu príde aj anglická speváčka Hollie Cook

BRATISLAVA - Na 20. ročníku multižánrového festivalu Pohoda sa predstaví aj anglická speváčka Hollie Cook.

slovakia

left justify in out

Novinku dnes oznámili organizátori prostredníctvom oficiálnej webstránky podujatia. Jubilejný ročník Pohody sa bude konať od 7. do 9. júla na letisku v Trenčíne.


Účasť na festivale už predtým potvrdili The Prodigy, Sigur Rós, PJ Harvey, Flying Lotus, Gogol Bordello, Parov Stelar, Odesza, Chicks on Speed, K-X-P, Saul Williams, Astronautalis, Bazzookas, Spor, HO99O9, Hańba!, Dub Pistols, My Baby, It’s Everyone Else, Sonido Gallo Negro, Anna Meredith, Public Service Broadcasting, Oratnitza a Thundercat.


Hollie Cook je dcérou bývalého bubeníka už nefungujúcej kapely Sex Pistols Paula Cooka, jej matkou je niekdajšia vokalistka formácie Culture Club a krstným otcom je spevák Boy George. Cook spieva a hrá na klávesy. Pôsobila v skupine The Slits, s ktorou vydala EP Revenge of the Killer Slits (2006). Spolupracovali s ňou aj Ian Brown, Jamie T alebo Mike "Prince Fatty" Pelanconi. Na konte má zatiaľ dva albumy. Debutový, eponymný vydala v roku 2011 a druhý s názvom Twice uviedla na trh v máji 2014. V jej tvorbe je možné počuť prevažne reggae či pop.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies