Na Pohodu prichádzajú ďalší ľudia, privítal ich dážď a vietor

NETKY.SK • 11 Júl 2014, 16:07 • 2 min
Na Pohodu prichádzajú ďalší ľudia, privítal ich dážď a vietor

TRENČÍN - Trenčiansky festival Bažant Pohoda pokračuje druhým dňom. Do areálu prichádzajú ďalší návštevníci a návštevníčky, ktorých však okolo obeda privítal silný dážď.

slovakia

left justify in out

Práve vďaka nemu prerušili aj koncert slovenskej kapely Billy Barman na Orange stagei. Vystúpenie však po krátkej prestávke pokračovalo a zazneli aj skladby ako Traja či Introvert.

 

Z podobnej návštevnosti sa mohla tešiť aj ďalšia slovenská formácia Korben Dallas, ktorá ponúkla pôsobivý zážitok. Dvojica Vec a Valihora zas roztancovala naplnenú Space Arénu SLSP. Na letisku sa trocha ochladilo a zosilnej aj vietor. Podľa predpovede počasia sa pravdepodobnosť dažďu zvýšila na 80 percent. Harmonogram podujatia sa zatiaľ nezmenil, medzi najsilnejšie mená dnes budú patriť Travis, Seasick Steve, The Afghan Whigs, Azealia Banks, The Selecter či Jambinai. Slovenský hokejista Marián Gáborík ukáže krátko po 20:00 na hlavnom pódiu Stanleyho pohár.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona