Na Pohode zahrajú aj Honeyblood

NETKY.SK • 23 Marec 2016, 14:24 • 2 min
Na Pohode zahrajú aj Honeyblood

BRATISLAVA - Na 20. ročníku multižánrového festivalu Pohoda sa predstaví aj škótske duo Honeyblood. Organizátori podujatia o tom informovali dnes prostredníctvom oficiálnej webstránky www.pohodafestival.sk.

slovakia

left justify in out

Pohoda sa bude konať od 7. do 9. júla na letisku v Trenčíne. Účasť na jubilejnom ročníku už skôr potvrdili The Prodigy, Sigur Rós, PJ Harvey, Flying Lotus, Parov Stelar, Gogol Bordello, Odesza, Easy Star All-Stars, Nederlands Dans Theater II, Ernest Ranglin & friends, Spor, Polica, Saul Williams, Dub Pistols, Thundercat, Public Service Broadcasting, Astronautalis, Hollie Cook, Chicks on Speed, Anna Meredith, Ester Rada, Digital 21 + Stefan Olsdal, My Baby, Bazzookas, HO99O9, Sonido Gallo Negro, K-X-P, Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?, Hańba!, Oratnitza, Kiran Leonard a It’s Everyone Else.
Duo Honeyblood vzniklo v roku 2012 v Glasgowe v zložení Stina Marie Claire Tweeddale (spev, gitara) a Shona McVicar (bicie). V roku 2012 nahrali v kúpeľni na jeden mikrofón dve skladby, ktoré vyšli na kazete Thrift Shop. O dva roky neskôr z kapely odišla McVicar a nahradila ju Cat Myers. V júli 2014 uviedli na trh debutový, eponymný album, na ktorom sa podieľal producent Peter Katis. Počin nahrali v jeho Tarquin Studios v Connecticute za desať dní. Vystúpili na podujatiach ako T in The Park či SXSW. Predskakovali napríklad kapelám Foo Fighters, Palma Violets alebo Deap Vally.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona