Na Pohode vystúpia Salut c'est cool aj The Wilderness

NETKY.SK • 26 Január 2017, 12:14 • 2 min
Na Pohode vystúpia Salut c'est cool aj The Wilderness

BRATISLAVA - Organizátori 21. ročníka multižánrového festivalu Pohoda, ktorý sa bude konať od 6. do 8. júla na letisku v Trenčíne, zverejnili mená ďalších potvrdených účinkujúcich.

slovakia

left justify in out

Prvý z nich je francúzska techno formácia Salut c'est cool, ktorá počas koncertov využíva množstvo rekvizít a ponúka tak nevšedný hudobný i vizuálny zážitok. Doteraz vydali nahrávky ako Le Very Best Of (2011), Le deuxieme album (2012), Lot de fichiers (2013), Reprises (2014) alebo Sur le theme des grandes découvertes (2015). 


Druhým nováčikom v line-upe podujatia je slovenská punková kapela The Wilderness, ktorá ponúkla albumy The Wilderness I (2008), The Wilderness II (2011) a The Wilderness III (2013). Vo svojich textoch sa zameriavajú na sociálne, náboženské či filozofické témy. 


Účasť na Pohode už skôr potvrdili Alt-J, Ylvis, Birdy, Beardyman’s Dream Team, Jake Bugg, Slaves, Machinedrum, Charlie Winston, Dillon, Beak, Ho99o9, C Duncan, Elektro Guzzi, Resisters, Maya Belsitzman & Matan Ephrat, Egopusher, The Hydrant alebo Chiki liki tu-a. Priestor dostane aj koncertné prevedenie albumu Bolo nás jedenásť (1981), v rámci ktorého sa predstavia Milan Lasica, Dorota Nvotová, Martin Valihora, Marek Minárik alebo Dano Salontay. Jeden z festivalových dní bude patriť aj spomienke na Pohodu z roku 1997. Na jednom pódiu sa predstavia interpreti, ktorí vystúpili na festivale v roku 1997. Patria medzi nich Auktyon, Garage, Laura a její tygři, MCH Band, Polemic, Chór vážskych muzikantov, projekt Flow spoluzakladateľa Pohody Mária Michnu a Bez ladu a skladu, kde spieva Michal Kaščák. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies