Na Pohode vystúpia aj The Hydrant

NETKY.SK • 24 Január 2017, 14:24 • 2 min
Na Pohode vystúpia aj The Hydrant

BRATISLAVA - Na 21. ročníku multižánrového festivalu Pohoda sa predstaví aj kvarteto The Hydrant z Bali. Organizátori podujatia, ktoré sa bude konať od 6. do 8. júla na letisku v Trenčíne, o tom informovali dnes prostredníctvom oficiálnej webstránky www.pohodafestival.sk.

slovakia

left justify in out

Formácia, ktorá vystúpila na Pohode už v roku 2009, predvedie počas koncertu svoj mix rock'n'rollu, country, swingu či bluesu. V zostave skupiny, ktorá vznikla v roku 2004, pôsobia Marshello (spev, gitara, harmonika), Vincent (gitara), Christopper (bicie) a Adi (basa). Doteraz vydali päť albumov - Saturday Night Riot (2006), Rockabilly Live (2007), Bali Bandidos (2009), Dirty Thirty (2011) a Lokananta Riot (2015).

 

Účasť na Pohode už skôr potvrdili Alt-J, Ylvis, Birdy, Beardyman’s Dream Team, Jake Bugg, Slaves, Machinedrum, Charlie Winston, Dillon, Beak, Ho99o9, C Duncan, Elektro Guzzi, Resisters, Maya Belsitzman & Matan Ephrat, Egopusher alebo Chiki liki tu-a. Priestor dostane aj koncertné prevedenie albumu Bolo nás jedenásť (1981), v rámci ktorého sa predstavia Milan Lasica, Dorota Nvotová, Martin Valihora, Marek Minárik alebo Dano Salontay. Jeden z festivalových dní bude patriť aj spomienke na Pohodu z roku 1997. Na jednom pódiu sa predstavia interpreti, ktorí vystúpili na festivale v roku 1997. Patria medzi nich Auktyon, Garage, Laura a její tygři, MCH Band, Polemic, Chór vážskych muzikantov, projekt Flow spoluzakladateľa Pohody Mária Michnu a Bez ladu a skladu, kde spieva Michal Kaščák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona