Na Pohode vystúpia aj Pearls Negras z Brazílie

NETKY.SK • 2 Marec 2015, 15:38 • 2 min
Na Pohode vystúpia aj Pearls Negras z Brazílie

BRATISLAVA - Na 19. ročníku multižánrového festivalu Bažant Pohoda sa predstaví aj dievčenská hip-hopová formácia Pearls Negras z Brazílie. Trio, ktoré tvoria Alice, Jeni a Mari, má na konte napríklad mixtapey Biggie Apple (2013) či Nossa Gang (2014) so skladbami ako Make It Last, Pensando em Voce, Bata Dois, Mr President alebo Moreno Lindo.

slovakia

left justify in out

Účasť na Pohode, ktorá sa bude konať od 9. do 11. júla na letisku v Trenčíne, už skôr potvrdili Björk, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Einstürzende Neubauten, Roni Size Reprazent, Kaytranada, Young Fathers, Eagles of Death Metal, Tom Vek, Tiken Jah Fakoly, Ibeyi, Les Ambassadeurs, Turbowolf, Heymoonshaker, Omar Souleyman, Too Many Zooz, Dyse, Fat White Family, Fufanu, Kuenta i Tambu, Off!, Monikino Kino, Erotic Market, Bo Ningen, Vlasta Popić, a Repetitor.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies