Na Pohode vystúpia aj Ibeyi

NETKY.SK • 18 Február 2015, 12:34 • 2 min
Na Pohode vystúpia aj Ibeyi

BRATISLAVA 18. februára (SITA) - Na 19. ročníku multižánrového festivalu Bažant Pohoda, ktorý sa uskutoční od 9. do 11. júla na letisku v Trenčíne, sa predstaví aj francúzsko-kubánske sesterské duo Ibeyi.

slovakia

left justify in out

Dvojičky Naomi (perkusie) a Lisa (klavír) Diaz sa hudbe venujú od detstva. Ich otcom bol Anga Díaz, známy z Buena Vista Social Club. Muzikantky vydali 16. februára eponymný debutový album, z ktorého pochádzajú napríklad skladby River či Ghosts. Ich hudba je ovplyvnená západoafrickým etnikom Joruba, v ktorého jazyku znamená Ibeyi dvojičky.


Účasť na Pohode už potvrdili aj Björk, Einstürzende Neubauten, Tiken Jah Fakoly, Heymoonshaker, Roni Size Reprazent, Eagles of Death Metal, Young Fathers, Too Many Zooz, Tom Vek, Les Ambassadeurs, Erotic Market, Fufanu, Bo Ningen, Omar Souleyman, Fat White Family, Kuenta i Tambu, Dyse, Monikino Kino, Vlasta Popić, Off! a Repetitor.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies