Na Pohode vystúpi aj RL Grime

NETKY.SK • 12 Marec 2015, 15:37 • 2 min
Na Pohode vystúpi aj RL Grime

BRATISLAVA - Na 19. ročníku multižánrového festivalu Bažant Pohoda, ktorý sa uskutoční od 9. do 11. júla na letisku v Trenčíne, vystúpi aj americký producent RL Grime, známy tiež ako Clockwork.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný RL Grime, vlastným menom Henry Steinway, pochádza z Los Angeles a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2011, keď sa stal členom produkčnému kolektívu WeDidIt. Ten okrem neho tvoria aj Shlomo, Groundislava a D33J. Na svojom konte má šesť EP nahrávok a štúdiovku Void (2014), na ktorej spolupracoval s interpretmi ako Boys Noize, Big Sean a Djemba Djemba. 

 

Účasť na Pohode už skôr potvrdili aj Björk, Die Antwoord, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Einstürzende Neubauten, A-Trak, Roni Size Reprazent, Kate Tempest, Kaytranada, Young Fathers, Eagles of Death Metal, Tom Vek, Tiken Jah Fakoly, Ibeyi, Les Ambassadeurs, Of Montreal, Turbowolf, Heymoonshaker, Omar Souleyman, Too Many Zooz, Dyse, Hybrid Minds, Fat White Family, Fufanu, Kuenta i Tambu, Off!, Mourn, Monikino Kino, Erotic Market, Bo Ningen, Pearls Negras, Vlasta Popić a Repetitor. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies