Na Pohode vystúpi aj Kaytranada

NETKY.SK • 20 Február 2015, 13:34 • 2 min
Na Pohode vystúpi aj Kaytranada

BRATISLAVA - Na 19. ročníku multižánrového festivalu Bažant Pohoda sa predstaví aj dídžej a producent Kaytranada.

slovakia

left justify in out

Organizátori podujatia, ktoré sa uskutoční od 9. do 11. júla na letisku v Trenčíne, o tom informovali dnes na oficiálnej webstránke www.pohodafestival.sk.

Účasť na Pohode už potvrdili aj Björk, Einstürzende Neubauten, Roni Size Reprazent, Young Fathers, Eagles of Death Metal, Tiken Jah Fakoly, Heymoonshaker, Ibeyi, Too Many Zooz, Tom Vek, Les Ambassadeurs, Turbowolf, Erotic Market, Fufanu, Bo Ningen, Omar Souleyman, Fat White Family, Kuenta i Tambu, Dyse, Monikino Kino, Vlasta Popić, Off! a Repetitor. 

 

Dvadsaťdvaročný Louis Kevin Celestin sa narodil v hlavnom meste Haiti Port-au-Prince. Krátko nato sa však presťahoval do kanadského Montrealu v Quebecu. V začiatkoch kariéry nahrával pod pseudonymom Kaytradamus. Od roku 2012 pôsobí ako Kaytranada a svoju diskografiu obohatil napríklad EP nahrávkami Kaytranada Remix (2013), At All/Hilarity Duff (2013) či mixtapeom Whatever (2014). Postaral sa o remixy skladieb interpretov akými sú napríklad Janet Jackson, Modjo, Missy Elliot, TLC, Beyoncé, Azealia Banks, Common, Disclosure alebo Pharrell Williams.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies