Na Pohode sa predstavia aj Shobaleader One

NETKY.SK • 31 Január 2017, 14:53 • 2 min
Na Pohode sa predstavia aj Shobaleader One

BRATISLAVA - Na 21. ročníku multižánrového festivalu Pohoda sa predstaví aj kapela Shobaleader One. Organizátori podujatia o tom informovali dnes prostredníctvom oficiálnej webstránky www.pohodafestival.sk. Pohoda sa bude konať od 6. do 8. júla na letisku v Trenčíne.

slovakia

left justify in out

Formácia Shobaleader One sa zameriava na inštrumentálne prevedenie skladieb anglického hudobníka Squarepushera, ktorý je tiež členom formácie, pričom na Pohode vystúpi aj ako sólový interpret. Spolu so 42-ročným muzikantom, ktorý v skupine hrá na basgitaru, pôsobia v zostave aj Strobe Nazard (klávesy), Arg Nution (gitara) a Company Laser (bicie).

 

Shobaleader One majú na konte album d'Demonstrator (2010) a 10. marca vydajú novinku Elektrac, ktorá bude obsahovať nové verzie jedenástich skladieb Squarepushera.

 


Účasť na Pohode už skôr potvrdili aj Alt-J, Ylvis, Birdy, Beardyman’s Dream Team, Jake Bugg, Slaves, Machinedrum, Charlie Winston, Dillon, Beak, Ho99o9, C Duncan, Elektro Guzzi, Resisters, Maya Belsitzman & Matan Ephrat, Egopusher, The Hydrant, Salut c'est cool, The Wilderness, Mark Lanegan, Sleaford Mods alebo Chiki liki tu-a. Priestor dostane aj koncertné prevedenie albumu Bolo nás jedenásť (1981), v rámci ktorého sa predstavia Milan Lasica, Dorota Nvotová, Martin Valihora, Marek Minárik alebo Dano Salontay.

 

Jeden z festivalových dní bude patriť aj spomienke na Pohodu z roku 1997. Na jednom pódiu sa predstavia interpreti, ktorí vystúpili na festivale v roku 1997. Patria medzi nich Auktyon, Garage, Laura a její tygři, MCH Band, Polemic, Chór vážskych muzikantov, projekt Flow spoluzakladateľa Pohody Mária Michnu a Bez ladu a skladu, kde spieva Michal Kaščák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies