Na Pohode sa predstaví aj tanečný súbor Nederlands Dans Theater II

NETKY.SK • 9 Marec 2016, 12:49 • 2 min
Na Pohode sa predstaví aj tanečný súbor Nederlands Dans Theater II

BRATISLAVA - Na 20. ročníku multižánrového festivalu Pohoda sa predstaví aj tanečný súbor Nederlands Dans Theater II.

slovakia

left justify in out

Návštevníci a návštevníčky sa môžu tešiť na dve vystúpenia. Autorom prvého s názvom Cacti, v rámci ktorého sa predstaví 16 tanečníkov a sláčikové kvarteto so skladbami Ludwiga van Beethovena či Franza Schuberta, je Švéd Alexander Ekman.

 

Druhé, nové predstavenie Feelings vytvorila izraelská dvojica Sharon Eyal a Gai Behar. Súbor Nederlands Dans Theater II vznikol v roku 1978 a pôsobili v ňom napríklad aj Mário Radačovský, Lukáš Timulák, Natália Horečná alebo Jiří Kylián.


Jubilejný ročník Pohody sa bude konať od 7. do 9. júla na letisku v Trenčíne. Účasť na podujatí už skôr potvrdili The Prodigy, Sigur Rós, PJ Harvey, Flying Lotus, Gogol Bordello, Parov Stelar, Odesza, Chicks on Speed, K-X-P, Saul Williams, Astronautalis, Bazzookas, Ernest Ranglin & friends, Spor, HO99O9, Hańba!, Dub Pistols, My Baby, It’s Everyone Else, Sonido Gallo Negro, Anna Meredith, Public Service Broadcasting, Oratnitza, Thundercat, Kiran Leonard, Hollie Cook a Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies