Na Pohode sa predstaví aj americká kapela Polica

NETKY.SK • 16 Marec 2016, 10:31 • 2 min
Na Pohode sa predstaví aj americká kapela Polica

BRATISLAVA - Na 20. ročníku multižánrového festivalu Pohoda sa predstaví aj americká kapela Polica, ktorá sa pohybuje medzi žánrami synthpop či alternatívny rock.

slovakia

left justify in out

Pätica z Minneapolisu v Minnesote vznikla v roku 2011 a na konte má albumy Give You the Ghost (2012), Shulamith (2013) a United Crushers (2016). Skupina, ktorú tvoria Channy Leaneagh, Chris Bierden, Ben Ivascu, Drew Christopherson a Ryan Olson, už vystúpila napríklad na festivaloch Coachella a Glastonbury.


Pohoda sa bude konať od 7. do 9. júla na letisku v Trenčíne. Účasť na jubilejnom ročníku už skôr potvrdili The Prodigy, Sigur Rós, PJ Harvey, Flying Lotus, Gogol Bordello, Parov Stelar, Odesza, Chicks on Speed, K-X-P, Saul Williams, Astronautalis, Digital 21 + Stefan Olsdal, Bazzookas, Nederlands Dans Theater II, Ernest Ranglin & friends, Spor, HO99O9, Hańba!, Dub Pistols, My Baby, It’s Everyone Else, Sonido Gallo Negro, Anna Meredith, Public Service Broadcasting, Oratnitza, Thundercat, Kiran Leonard, Hollie Cook, Easy Star All-Stars a Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona