Na Pohode budú k dispozícii drevené chatky

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 18:31 • 2 min
Na Pohode budú k dispozícii drevené chatky

BRATISLAVA - Organizátori 19. ročníka multižánrového festivalu Bažant Pohoda pripravili spolu s mestom Trenčín pre návštevníkov a návštevníčky 40 drevených chatiek.

slovakia

left justify in out

"Chatky majú dvakrát dva a pol metra, veľké okno (bez výplne) so závesmi a dve miesta na spanie. Na matraci s rozmerom 140 krát 200 centimetrov sa pohodlne vyspí pár alebo rodičia s malým dieťaťom. Každá chatka je napojená na elektrickú sieť, má svetlo a elektrickú zásuvku. Chatky budú vybavené aj obliečkami, vankúšmi a prikrývkami. Okrem odolnosti voči prípadnej nepriazni počasia majú drevené domčeky aj bezpečnostnú výhodu - kľúč," predstavili novinku na webstránke www.pohodafestival.sk. Domčeky rozmiestnia v dvoch zónach - v detskom parku a pri stanovom mestečku. Cena za chatku na tri noci pre dve osoby je 199 eur.

 

Pohoda sa bude konať od 9. do 11. júla na letisku v Trenčíne a účasť na nej už potvrdili Björk, Manu Chao La Ventura, Die Antwoord, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Einstürzende Neubauten, A-Trak, Roni Size Reprazent, CocoRosie, Kaytranada, Young Fathers, Eagles of Death Metal, Beardyman, Tom Vek, Tiken Jah Fakoly, Ibeyi, Les Ambassadeurs, Of Montreal, Turbowolf, Irie Révoltés, Kiasmos, Heymoonshaker, Bilderbuch, Kate Tempest, Charlotte OC, Omar Souleyman, Koven, Too Many Zooz, RL Grime, Pins, Dyse, Hybrid Minds, Puding Pani Elvisovej, Bez ladu a skladu, Korben Dallas Symphony, Para, Fat White Family, Elektro Guzzi, Fallgrapp, Vec & Škrupo + band, SĽUK, Fufanu, Kuenta i Tambu, Acollective, Darkstar, Damian Lazarus & The Ancient Moons, Off!, Mourn, Monikino Kino, Tricot, Dakh Daughters, Kurkus, Seward, Erotic Market, Ghostigital, Lola Marsh, Medial Banana, Zlokot, Bo Ningen, Purist, Gonsofus, Elections In The Deaftown, B-Complex, Pearls Negras, Anton Maskeliade, Vlasta Popić a Repetitor.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona