Na Pohoda Dni_FM vystúpi aj Jana Kirschner

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 10:14 • 2 min
Na Pohoda Dni_FM vystúpi aj Jana Kirschner

BRATISLAVA - Na podujatí Pohoda Deň_FM vystúpi aj slovenská speváčka Jana Kirschner. Organizátori festivalu Pohoda, ktorý sa bude konať od 7. do 9. júla na letisku v Trenčíne, o tom informovali prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

slovakia

left justify in out

Pohoda Deň_FM sa uskutoční 18. mája v budove Slovenského rozhlasu. Počas akcie ohlásia ďalších vystupujúcich na Pohode, na programe sú aj turnaj v stolnom futbale a koncerty interpretov Lola Marsh, Billy Barman, Lifecutter, Rafo & Pure či Núku. Prenos z podujatia bude možné počúvať v Rádiu_FM.


Účasť na 20. ročníku festivalu Pohoda už potvrdili napríklad The Prodigy, Sigur Rós, PJ Harvey, James Blake, Flying Lotus, Parov Stelar, The Vaccines, Nina Kraviz, Gogol Bordello, Savages, Odesza, Saul Williams, Dub Pistols, Thundercat a mnohí ďalší.


Tridsaťsedemročná Jana Kirschner vydala albumy ako V cudzom meste (2000), Pelikán (2002), Veci čo sa dejú (2003), Shine (2007), Krajina Rovina (2010), Moruša: Biela (2013), Moruša: Čierna (2014) či Moruša: Remixed (2015). Na konte má hity Modrá, Žienka domáca, Pokoj v duši či Bude mi lehká zem, na ktorom spolupracovala s Michalom Horáčkom a Petrom Hapkom. Za album Moruša: Čierna získala Radio_Head Award v kategórii Album roka - Cena kritikov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona