Na podanie daňového priznania ostávajú posledné tri dni

NETKY.SK • 28 Marec 2017, 17:16 • 2 min
Na podanie daňového priznania ostávajú posledné tri dni

BRATISLAVA - Na podanie daňového priznania a zaplatenie dane v riadnom termíne do konca marca zostávajú posledné tri dni. Finančná správa zatiaľ nemá ani polovicu z predpokladaného počtu priznaní.

slovakia

left justify in out

Finančná správa podľa jej hovorkyne Patrície Macíkovej očakáva približne 1,2 milióna daňových priznaní na daň z príjmov za minulý rok. "Do pondelka 27. marca sme ich prijali elektronicky alebo v papierovej forme necelú polovicu, cca 540.000. Najväčší nápor teda očakávame posledné tri dni na podanie daňového priznania," priblížila.

 

Daniari preto pripravili viaceré opatrenia pre väčší komfort daňovníkov. Dlhšie budú otvorené všetky daňové úrady, pobočky aj kontaktné miesta - 29. a 30. marca do 18. hodiny a posledný deň na podanie daňového priznania 31. marca do 19. hodiny. Dlhšie tiež funguje call centrum na čísle 048/431 72 22. V dňoch 29. a 30. marca do 18. hodiny a posledný marcový deň do polnoci.

 

K dispozícii je viac ako 50 miest mimo daňový úradov, kde sa preberajú daňové priznania. Ich kompletný zoznam je na internetovej stránke www.financnasprava.sk.

 

Pri najväčšom daňovom úrade na Slovensku v bratislavskej Petržalke bude vo štvrtok a piatok možné podávať daňové priznanie aj prostredníctvom mobilnej kancelárie, bez vystúpenia z auta.

 

"Na daňovom úrade na Ševčenkovej je taktiež od stredy do konca týždňa pre verejnosť vyhradených viac ako 40 parkovacích miest na zamestnaneckom parkovisku za budovou daňového úradu," doplnila Macíková.

 

 

vjo



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies