Na pobreží Costa Brava robili výtržnosti mladí turisti

NETKY.SK • 11 August 2011, 15:35 • 2 min
Na pobreží Costa Brava robili výtržnosti mladí turisti

Na pobreží Costa Brava robili výtržnosti mladí turisti

slovakia

left justify in out

img

Mladí turisti robili znovu výtržnosti v španielskom letovisku Lloret de Mar na pobreží Costa Brava a pobili sa s policajtmi.
      K posledným výtržnostiam došlo v noci nadnes. Záchranári informovali, že 22 ľudí utrpelo ľahšie zranenia, z toho deviati policajti. Zatkli 20 podozrivých vandalov, medzi nimi 13 Francúzov a troch Nemcov, sumarizovala agentúra DPA.
      Výtržnosti sa začali po výpadku klimatického zariadenia vo veľkej diskotéke. Úrady nariadili jej vyprázdnenie, pretože viacerí hostia pociťovali nevoľnosť. V diskotéke bol mimoriadny nával kvôli vystúpeniu známeho diskdžokeja.
      Po vyprázdnení lokálu sa sklamaní hostia dostali do potýčky s policajtmi a podpálili kontajner na smeti. Minulý víkend sa na nočných uliciach v letovisku Lloret de Mar pobilo s políciou približne 400 mladých dovolenkárov.
      Katalánsky minister vnútra Felip Puig už oznámil, že v budúcnosti budú bezpečnostné zložky voči vyvádzajúcim turistom postupovať tvrdšie.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona