Na plese vo Vysokých Tatrách vystúpi skupina No Mercy

NETKY.SK • 18 Január 2013, 08:06 • 2 min
Na plese vo Vysokých Tatrách vystúpi skupina No Mercy

Na plese vo Vysokých Tatrách vystúpi skupina No Mercy - Kultúra Americká popová skupina No Mercy vystúpi na plese vo Vysokých Tatrách, ktorý sa uskutoční 8. februára v Tatranskej Lomnici.

slovakia

left justify in out

img

Americká popová skupina No Mercy vystúpi na plese vo Vysokých Tatrách, ktorý sa uskutoční 8. februára v Tatranskej Lomnici. Pôjde o prvé vystúpenie tejto trojice z Miami na Slovensku. Okrem nich na plese, ktorý organizuje primátor mesta Vysoké Tatry Ján Mokoš, zaspievajú aj American Divas a Daniel Hůlka.

No Mercy v zložení Marty Cintron, Ariel Hernández a Gabriel Hernández okrem svojho najväčšieho hitu Where Do You Go z eponymného debutového albumu zaspievajú aj skladby ako Please Don't Go, When I Die, Hello How Are You, či Tu Amor. "Každý rok chceme na ples priniesť niečo atraktívne a nové. Napriek veľmi pozitívnym ohlasom sa snažíme latku zdvihnúť vždy ešte o kúsok vyššie a verím, že sa nám to podarí aj teraz,“ uviedol Róbert Karas z organizátorskej agentúry Key Art Agency. 

Trio American Divas v zložení Natascha Wright, Dellenor Miles a Dorothea Fletcher, ktoré sa vlani predstavilo aj na dvanástom Plese v opere, zas v Tatranskej Lomnici vystúpi s coververziami hitov ako I´m So Excited, We Are Family, I Will Survive alebo Simply The Best. "Tohtoročný ples bol vypredaný do 48 hodín po jeho zverejnení na webovej stránke mesta Vysoké Tatry. Vstupenky putovali do rôznych kútov Slovenska i Českej republiky," povedal Mokoš, ktorý výťažok z plesu rovnako ako v predchádzajúcich rokoch venuje na charitatívne účely. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies