Na piaty ročník Uprising Winter Edition prídu Zion Train

NETKY.SK • 3 November 2014, 13:45 • 2 min
Na piaty ročník Uprising Winter Edition prídu Zion Train

BRATISLAVA - Tretím headlinerom piateho ročníka festivalu Uprising Winter Edition, ktorý sa uskutoční v sobotu 29. novembra v bratislavskom Ateliéri Babylon, bude britská dub-reggae formácia Zion Train.

slovakia

left justify in out

Pre skupinu z Londýna to bude už druhé vystúpenie na Uprisingu, keďže v roku 2012 zahrala na letnej edícii festivalu.

 

Zion Train vznikli v roku 1988, pričom v súčasnosti tvoria základ formácie producent Neil Perch a vokalista Dub Dadda. Na konte majú zatiaľ štrnásť albumov, ten dosiaľ posledný s názvom State Of Mind vydali v roku 2011. Momentálne pracujú na novej štúdiovke Land Of The Blind, z ktorej už predstavili skladby Warrior Step, Permanent Pressure a Rootsman Play. Počas svojej kariéry vystupovali na festivaloch ako Glastonbury, Woodstock, Fusion, Reggae Sun Ska, Sziget, Outlook, Boomtown či Rototom Sunsplash. 

 

Headlinermi Uprising Winter Edition sú aj jamajský roots reggae spevák Chezidek s kapelou Fireman Crew a maďarská formácia Irie Maffia. Okrem nich sa na podujatí predstaví aj slovenský reggae spevák Superior. Mená ďalších interpretov oznámia organizátori neskôr. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal za 18 eur alebo v Batelieri na Továrenskej ulici v Bratislave za zvýhodnenú cenu 15 eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies