Na piatkový protest proti Gorile v Trenčíne pozvali aj zástupcov Penty

NETKY.SK • 6 Marec 2012, 07:37 • 2 min
Na piatkový protest proti Gorile v Trenčíne pozvali aj zástupcov Penty

Na piatkový protest proti Gorile v Trenčíne pozvali aj zástupcov Penty - Politika Piatkový (9. 3.

slovakia

left justify in out

img

Piatkový (9. 3.) protest proti korupcii v Trenčíne sa začne a skončí pri pamätníkoch osobností, ktoré boli pri zrode našej novodobej histórie. Začiatok sviečkového pochodu bude o 16. h pri soche Ľudovíta Štúra a skončí sa pri soche Milana Rastislava Štefánika. TASR o tom informoval organizátor protestu Peter Čačko. 
      Ako dodal, na pochod pozvali aj zástupcov spoločnosti Penta, od ktorých požadujú, aby kauzu Gorila vysvetlili občanom priamo na námestí. Gorila je podľa neho len vrcholom ľadovca. Mapuje niekoľko mesiacov fungovania obrovskej korupcie a prepojenia politiky s veľkým biznisom.
      „Kauza nám ukázala, ako funguje štát, ako rozmýšľajú politici a ako sa správajú. Je naivné si myslieť, že pred ňou a po nej bolo všetko čisté a sväté. Preto je našou povinnosťou žiadať odpovede. Máme veľa otázok a málo odpovedí, ako sa bude ďalej uberať naša krajina. Máme oprávnené obavy o našu budúcnosť,“ uzavrel Čačko.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies