Na párty v dome Justina Biebera odpadla mladá žena

NETKY.SK • 15 December 2013, 14:03 • 2 min
Na párty v dome Justina Biebera odpadla mladá žena

BRATISLAVA - Nemenovaná 20-ročná žena sa však prebrala ešte pred tým, než ju odviezli do nemocnice.

slovakia

left justify in out

Na párty v dome kanadského speváka Justina Biebera v kalifornskom meste Calabasas odpadla v noci z piatka na sobotu nemenovaná mladá žena. Členovia spevákovej ochranky preto zavolali záchranku, no následne sa rozhodli, že 20-ročnú ženu odvezú do nemocnice sami. Krátko pred tým, než sa tak stalo, sa však žena prebrala a odvoz do nemocnice odmietla. "Nič vážne sa nestalo. Záchranku zavolali z obozretnosti, no tá žena sa následne prebrala, dali jej napiť a najesť a ona potom odišla domov," uviedol magazín Us Magazine nemenovaný zdroj zo spevákovho okolia. Portál TMZ.com informoval, že v prípade zohral svoju úlohu alkohol.

Devätnásťročný Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Na svojom konte má EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010), vianočný album Under The Mistletoe (2011) a tiež nahrávku Believe (2012). Na tej je trinásť skladieb vrátane singlov Boyfriend, As Long As You Love Me, Beauty And A Beat, Right Here a All Around The World. Spevák, ktorého zrejme najväčším hitom je skladba Baby, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, štyri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona