Na palube lietadla sa strhla bitka: Kvôli bosej žene tiekla krv

NETKY.SK • 18 Marec 2019, 18:43 • 2 min
Na palube lietadla sa strhla bitka: Kvôli bosej žene tiekla krv

Veľmi ostrá bitka sa strhla v sobotu na palube lietadla spoločnosti Ryanair. Pri lete zo škótskeho Glasgow na španielsky ostrov Tenerife sa pobili dvaja podnapití cestujúcich, pričom dôvod ich rozporu bol trochu bizarný - iniciátorovi súboja vadila bosá žena a jej priateľ sa ju rozhodol obhajovať, napísal server Daily Mail.

slovakia

left justify in out

Ku slovnej prestrelke došlo už v priebehu letu, následný súboj sa ale odohral vraj až po pristátí. Cestujúci Ben Wardrop si celý incident nahral a video umiestnil na sociálne siete.

 

"Celé to začalo kvôli žene, ktorá išla bosá na toaletu. Veľmi opitý muž smerom k nej začal mať reči, že jej niekto šliapne na prsty. Potom sa do toho vložil ženin priateľ a snažil sa situáciu zmierniť," okomentoval bitku Wardrop.

 

Akonáhle ale lietadlo pristálo a obaja muži dovtedy stihli vypiť ešte ďalší alkohol, situácia sa vyhrotila natoľko, že sa začali mlátiť a jeden z nich skončil so zkrvavenou tvárou. "Jedna z letušiek, mladá žena okolo 24 rokov, sa ocitla priamo medzi nimi, bola dosť vystrašená, ale snažila sa ich upokojiť," doplnil Wardrop.

 

 

Celému incidentu navyše museli prihliadať aj ostatní cestujúci, vrátane detí, veľa z nich sa nepriamo dostalo aj doprostred bitky kvôli malému priestoru lietadla. Personál spoločnosti si vraj ale viedol dobre a snažil sa oboch mužov dostať od seba a upokojiť ich. Nakoniec si pre nich prišla polícia.

 

"Posádka letu z Glasgow na Tenerife si po pristátí vyžiadala asistenciu polície kvôli dvom pasažierom, ktorí sa počas cesty stali rušivými elementmi. Pristátie však prebehlo v poriadku a polícia oboch cestujúci vyviedla," dodala hovorkyňa spoločnosti.

 

Žiadny iný pasažier ohrozený nebol, len pri ďalšom lete zostala na dvierkach batožinového priestoru krvavá šmuha. "Teraz je záležitosť v rukách miestnej polície," uzavrela hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies