Na palube lietadla Justina Biebera hľadali marihuanu

NETKY.SK • 1 Február 2014, 13:00 • 2 min
Na palube lietadla Justina Biebera hľadali marihuanu

BRATISLAVA - V lietadle vraj bolo cítiť marihuanu, po dôkladnej prehliadke však v ňom nenašli žiadne stopy omamných látok.

slovakia

left justify in out

Lietadlo kanadského speváka Justina Biebera, ktorým letel na Super Bowl, podrobili na letisku Teterboro v New Jersey dôkladnej prehliadke, pretože na palube vraj bolo cítiť marihuanu. Ako však uviedol portál TMZ, policajti nenašli v lietadle žiadne nelegálne látky, interpretovi by preto mali bez problémov dovoliť vstup do New Jersey.

Devätnásťročný spevák momentálne na Floride čelí obvineniam zo šoférovania pod vplyvom omamných látok a bez platného vodičského preukazu a tiež z kladenia odporu pri zatýkaní. V stredu 29. januára sa tiež prihlásil na policajnej stanici v Toronte v súvislosti s incidentom z 29. decembra 2013, počas ktorého so svojimi spoločníkmi údajne napadol nemenovaného vodiča limuzíny. 

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Debutoval v roku 2009 EP nahrávkou My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a kompilácia Journals (2013). Spevák, ktorého zrejme najväčším hitom je skladba Baby, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, štyri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. Koncom minulého roka mal v amerických kinách premiéru aj jeho nový koncertný film Believe 3D. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona