Na oslavy SNP do Banskej Bystrice sa dá cestovať so zľavou

NETKY.SK • 26 August 2015, 12:47 • 2 min
Na oslavy SNP do Banskej Bystrice sa dá cestovať so zľavou

BRATISLAVA - Slováci majú aj tento rok možnosť cestovať na oslavy 71. výročia Slovenského národného povstania (SNP) do Banskej Bystrice za polovičné ceny. Výročie už nie je okrúhle, no Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) ponúka aj tento rok špeciálny zľavnený lístok, ktorý platí aj pre cestu späť.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA informoval odbor komunikácie ZSSK. Je však potrebné si dať lístok potvrdiť u organizátora akcie. Vlani akciu využilo takmer 2 500 cestujúcich. Účastníci osláv môžu cestovať do Banskej Bystrice z ktorejkoľvek stanice na Slovensku. Lístok má predĺženú platnosť do polnoci z 30. na 31. augusta.

 

"Akciu ponúkame už tradične. Ide o podobný model zľavy, aký môžu cestujúci využiť aj na ďalších veľkých podujatiach. Napríklad v septembri na kvalifikačnom futbalovom zápase Slovensko – Ukrajina v Žiline alebo pochode Avon proti rakovine prsníka v Bratislave,“ uviedol riaditeľ Úseku obchodu ZSSK Jozef Schmidt.


Pri kupovaní lístka musí cestujúci na stanici uviesť, že využíva akciu VLAKOM na oslavy 71. výročia SNP. Polovičný lístok platí pre dospelé osoby aj pre deti od šesť do 15 rokov. Návštevníci osláv si dajú následne lístok potvrdiť pečiatkou Múzea SNP v zákazníckom centre ZSSK na stanici Banská Bystrica od 7:15 do 15:45. Keď bude zákaznícke centrum zatvorené, pečiatka bude v osobnej pokladnici Banská Bystrica alebo u pokladníka na zastávke Banská Bystrica mesto od 5:15 do 21:45.

 

Špeciálne cestovné lístky platia vo vnútroštátnej preprave a v druhej triede vo všetkých kategóriách vlakov ZSSK, okrem vlakov InterCity a EC 240/241 (linka Praha - Košice a späť), miestenky, lôžka alebo ležadlá treba zaplatiť v plnej výške. Všetky ďalšie dôležité informácie nájdu záujemcovia na stránkach www.slovakrail.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies