Na oslavách 90. narodenín kráľovnej sa zúčastnia hviezdy šoubiznisu

NETKY.SK • 9 Apríl 2016, 07:23 • 2 min
Na oslavách 90. narodenín kráľovnej sa zúčastnia hviezdy šoubiznisu

LONDÝN - Na oficiálnych oslavách 90. narodenín britskej kráľovnej Alžbety II., ktoré sa uskutočnia v máji na Windsorskom hrade, vystúpi viacero hudobných hviezd. Majú byť medzi nimi speváčky Kylie Minogueová a Jess Glynneová či mezzosopranistka Katherine Jenkinsová, informovala dnes stanica BBC.

slovakia

left justify in out

Podujatie, ktoré bude súčasťou štvordňových osláv, bude uvádzať moderátorské duo Ant & Dec. Na oslavách bude predstavený príbeh kráľovninho života od jej narodenia v roku 1926 cez korunováciu v roku 1953 až po nasledujúce vládnutie, ktoré zahŕňa viac než 60 rokov strávených na britskom tróne.

 

Ďalšími účinkujúcimi budú renomovaní interpreti Beverley Knightová a James Blunt či tenorista Alfie Boe, ako aj herci Martin Clunes, Damian Lewis, John Boyega, Jim Carter, Jennifer Saundersová či Imelda Stauntonová. Hoci má panovníčka narodeniny 21. apríla, oficiálne oslavy sa konajú v máji. Podujatie bude vysielať i televízia.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona