Na opitú učiteľku upozornili v Piešťanoch žiaci, polícia zakročila.

NETKY.SK • 1 Február 2023, 16:16 • 2 min
Na opitú učiteľku upozornili v Piešťanoch žiaci, polícia zakročila.

Piešťany - Prípad opitej učiteľky na jednej zo základných škôl rieši piešťanská polícia.

slovakia

left justify in out


V pondelok ráno mali na nezvyčajné správanie sa pani učiteľky upozorniť samotní žiaci. Riaditeľ školy začal ihneď konať a na miesto privolal policajnú hliadku. Policajti podrobili staršiu ženu dychovej skúške, pri ktorej nafúkala 1 mg/l alkoholu, čo je v prepočte až 2,08 promile. Piešťanskí policajti 65 ročnú učiteľku obmedzili na osobnej slobode a previezli na policajné oddelenie. Poverený policajt ženu obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V zmysle zákona jej môže hroziť trest odňatia slobody až na 1 rok. Žena je stíhaná na slobode.
Polícia upozorňuje , že nielen šoférovanie, ale aj vykonávanie zamestnania pod vplyvom alkoholu alebo drog, pri ktorom by mohol byť ohrozený život alebo zdravie osôb, prípadne by mohla byť spôsobená škoda na majetku, môže byť trestným činom. Nabáda všetkých : Správajte sa zodpovedne!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies