Na Old Trafford evakuovali dve tribúny, zápas zrušili

NETKY.SK • 15 Máj 2016, 16:49 • 2 min
Na Old Trafford evakuovali dve tribúny, zápas zrušili

MANCHESTER - Nedeľňajší duel záverečného kola anglickej futbalovej Premier League Manchester United - FC Bournemouth sa z bezpečnostných dôvodov neuskutoční.

slovakia

left justify in out

Ako informovala britská televízia Sky Sports, na štadióne Old Trafford upozornili diváci na podozrivý balíček. Z toho dôvodu pol hodinu pred úvodným výkopom, ktorý bol naplánovaný na 16.00 SEČ, evaukovali dve tribúny fanúšikov.

 

Ľudia museli opustiť svoje miesta na tribúnach Sir Alex Ferguson Stand a Stretford End. Začiatok zápasu kompetentní najskôr posunuli, neskôr ho pre nedeľu zrušili.

 

United mali na diaľku bojovať so svojím mestským rivalom City o konečné štvrté miesto v tabuľke, ktoré zaručuje účasť v predkole Ligy majstrov. City, ktoré sa predstavilo na ihrisku waleskej Swansea, viedlo pred nedeľňajším finišom sezóny o dva body.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies