Na Old Trafford bez notebookov či iPadov

NETKY.SK • 13 August 2014, 07:50 • 2 min
Na Old Trafford bez notebookov či iPadov

MANCHESTER - Slávny anglický futbalový klub Manchester United pred štartom novej sezóny 2014/2015 pridal veľké elektronické zariadenia vrátane notebookov, tabletov a iPadov na zoznam zakázaných predmetov na domáce zápasy.

slovakia

left justify in out

Pracovníci klubu poslali e-mail všetkým registrovaným fanúšikom United pred utorkovým prípravným stretnutím proti Valencii. Používanie spomenutých zariadení sa stáva čoraz väčšou obľubou medzi fanúšikmi na zhotovovanie fotografií a videí. "Červení diabli" sa však obávali porušenia autorských či vysielacích práv, a tak sa rozhodli zakázať priaznivcom nosiť si so sebou tablety, iPady a laptopy na 76-tisícový Old Trafford. Navyše, keď si chce fanúšik urobiť "selfie" alebo nasnímať obľúbeného hráča či trénera, môže obmedziť výhľad ostatných divákov.

 

Rozhodnutie Manchestru United je prvým svojho druhu v rámci anglického futbalu. Pred štyrmi rokmi americký bejzbalový klub New York Yankees predstavil politiku, ktorá zakazovala fanúšikom používať notebooky a iPady vo vnútri tamojšieho Yankee Stadium. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies