Na okresnom súde sa začína obnovený proces s Bakim Sadikim

NETKY.SK • 30 September 2013, 18:51 • 2 min
Na okresnom súde sa začína obnovený proces s Bakim Sadikim

PREŠOV - Na Okresnom súde (OS) v Prešove sa v utorok (1.10.) o 13.00 h začne predbežné prejednanie pôvodnej obžaloby Bakiho Sadikiho. Ako pre TASR povedal hovorca Krajského súdu v Prešove Michal Drimák, pôvodný senát bude zasadať verejne za prítomnosti obžalovaného.

slovakia

left justify in out

Pôvodný proces bude obnovený na základe rozhodnutia Krajského súdu (KS) v Prešove, ktorý na začiatku septembra zrušil pôvodný rozsudok na 22 rokov väzenia pre Bakiho Sadikiho za obchodovanie s drogami. KS vtedy zároveň rozhodol, že po zrušení právoplatného rozsudku v tejto veci bude Okresný súd Prešov pokračovať v konaní na podklade pôvodnej obžaloby. Hlavné pojednávanie s Bakim Sadikim a spol. sa začalo na OS v Prešove 24. januára 2011. Obvinení podľa obžaloby ako členovia organizovanej skupiny najneskôr od roku 2007 až do 19. septembra 2008 údajne zabezpečovali dovoz, úschovu a ďalšiu distribúciu heroínu na Slovensko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies