Na odovzdávaní televíznych cien Emmy zažiaril seriál Taká moderná rodinka

NETKY.SK • 30 August 2010, 13:08 • 2 min
Na odovzdávaní televíznych cien Emmy zažiaril seriál Taká moderná rodinka

Na odovzdávaní televíznych cien Emmy zažiaril seriál Taká moderná rodinka

slovakia

left justify in out

Seriál Taká moderná rodinka -(Modern Family) z prostredia troch rodín z Los Angeles získal v nedeľu cenu za najlepší program televíznej zábavy na odovzdávaní prestížnych amerických televíznych cien Emmy.
      V kategórii najlepšia televízna dráma triumfoval už tretí rok po sebe seriál Mad Men, ktorý reflektuje sociálne zmeny v 60. rokoch minulého storočia na pozadí fungovania newyorskej reklamnej agentúry.
      Seriál Taká moderná rodinka získal ocenenie i v ďalších dvoch kategóriách, za najlepší scenár a za herca vo vedľajšej úlohe - Erica Stonestreeta.
      Najlepšou TV reality šou sa stala relácia o varení Top Chef.
      Najlepším hercom v hlavnej úlohe v komediálnom žánri sa stal Jim Parsons za úlohu v seriáli Teória veľkého tresku (The Big Bang Theory). Najlepšou herečkou v rovnakej kategórii je Edie Falcová zo seriálu Nurse Jackie.
      Najlepšími hercami v dramatickom žánri podľa poroty cien Emmy sú Kyra Sedgwicková za úlohu v seriáli Uzavretý prípad (The Closer) a Bryan Cranston za úlohu s seriáli Breaking Bad.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies