Na odovzdávaní Grammy vystúpi aj Madonna

NETKY.SK • 25 Január 2014, 11:51 • 2 min
Na odovzdávaní Grammy vystúpi aj Madonna

LOS ANGELES - Na tohtoročnom odovzdávaní cien Grammy, ktoré rozdajú 26. januára v losangeleskom Staples Center, vystúpi aj americká speváčka Madonna.

slovakia

left justify in out

Počas podujatia sa predstaví aj líder kapely Green Day Billie Joe Armstrong, ktorý so speváčkou Mirandou Lambert prostredníctvom skladby When Will I Be Loved vzdá česť nedávno zosnulému členovi legendárneho dua The Everly Brothers Philovi Everlymu.

Na ceremoniáli, ktorý bude moderovať rapper a herec LL Cool J, vystúpia aj Paul McCartney a Ringo Starr, Daft Punk s Nileom Rodgersom, Pharrellom Williamsom a Steviem Wonderom, Kendrick Lamar so skupinou Imagine Dragons, Pink s Nateom Ruessom, Macklemore & Ryan Lewis, Metallica, Bruno Mars, Keith Urban, Taylor Swift, Hunter Hayes, Katy Perry, Lorde, Robin Thicke s kapelou Chicago či John Legend. Ako poslední sa spoločne predstavia Dave Grohl, Nine Inch Nails, Queens of the Stone Age a Lindsey Buckingham zo skupiny Fleetwood Mac. 

Madonna, celým menom Madonna Louise Ciccone, patrí k najvplyvnejším hudobníčkam všetkých čias a mnohí ju označujú za kráľovnú popu. V roku 1983 vydala eponymný sólový debutový album a nasledovali úspešné nahrávky ako Like a Virgin (1984), True Blue (1986), Like a Prayer (1989) či Erotica (1992), ktorými posúvala hranice v mainstreamovej populárnej hudbe. Medzi jej úspešné single patria skladby ako napríklad Like A Virgin, Material Girl, Papa Don't Preach, Like a Prayer, Express Yourself, Vogue, This Used To Be My Playground, Justify My Love, Frozen, Ray Of Light, Don't Tell Me, Music, či 4 Minutes. Zatiaľ posledný album s názvom MDNA vydala v roku 2012. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies