Na obzore ďalší atraktívny súboj: Kovaľov - Ward

NETKY.SK • 20 Júl 2015, 15:10 • 2 min
Na obzore ďalší atraktívny súboj: Kovaľov - Ward

FORT LAUDERDALE - Profesionálny boxerský súboj medzi Sergejom Kovaľovom a Andrem Wardom je len otázkou času.

slovakia

left justify in out

Pre server ESPN to povedala zástupkyňa 32-ročného Rusa Kovaľova, Kathy Duvová z promotérskej firmy Main Events. Prvotné diskusie o stretnutí jej klienta s o rok mladším Američanom Wardom sa už začali, zápas sa uskutoční najneskôr koncom budúceho kalendárneho roka.

 

Pôjde o duel v poloťažkej hmotnostnej kategórii, kde ruský "Krusher" vlastní opasky organizácií WBA "Super", IBF a WBO. Kovaľov žije vo Fort Lauderdale na Floride, v profiringu je s 27 víťazstvami a jednou remízou dosiaľ nezdolaný. Na budúci víkend naňho čaká "povinná jazda" proti francúzskemu outsiderovi Nadjibovi Mohammedimu. 

 

"Son of God" Ward aktuálne pôsobí o divíziu nižšie - v superstrednej váhe. Patria mu v nej tituly verzie WBA "Super" i tzv. lineálneho šampióna. Rodák zo San Francisca rovnako ako Kovaľov v profesionálnej kariére ešte neprehral, na konte má o jeden triumf viac. V ostatných troch rokoch však záujem o jeho osobu rapídne klesol, keďže pre promotérske spory bol značne neaktívny. Zatiaľ naposledy sa predstavil 20. júna 2015, keď zdolal Paula Smitha z Veľkej Británie. Nasledujúci duel ešte nemá naplánovaný. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies